Kreu Fotografi ANDI PËRMETI: NEVOJSHMËRIA QË KA SHQIPËRIA PËR NJË SISTEM TË RI ZGJEDHOR DHE ARSYET PËRSE RAMA-BASHA-KRYEMADHI NUK DUAN NDRYSHIMIN E SISTEMIT