Kreu Fotografi FABIAN TOPOLLAJ: REFERENDUMI I THIRRUR NGA PRESIDENTI ËSHTË PJESË E AKSIONIT TË TIJ POLITIK DHE JO ZGJIDHJE E KRIZËS QË PO KALON VENDI