Kreu Uncategorized VALBONA SAKOLLARI: SISTEMI ZGJEDHOR NË SHQIPËRI, I CILI LEJON BLERJEN, VJEDHJEN, MANIPULIMIN E VOTËS SI DHE PRESIONIN NDAJ SAJ, TË ZGJEDHURVE DHE VOTUESVE NJËKOHËSISHT, NUK MUND DHE NUK DUHET TË RRIJË MË NË KËMBË