Kreu Fotografi ASTRIT PATOZI: PSE JEMI VËNË NË QENDËR TË DEBATIT POLITIK PAS ZGJEDHJEVE TË 30 QERSHORIT DHE PËR ÇFARË SHËRBEU PRANIA JONË NË GARË?