Kreu Fotografi ASTRIT PATOZI: KA VETËM DY MËNYRA PËR TË LARGUAR EDI RAMËN DHE VETËM NJËRËN PREJ TYRE E KEMI NE NË DORË SI OPOZITARË. 30 QERSHORI ISHTE NJË DITË PËR T’U HARRUAR DHE PËR TË REFLEKTUAR SA MË SHPEJT NGA TË GJITHË